Link til The Joseph & Anni Albers Foundation [1888-1976, ?-1976] – en inspirationskilde på alle planer
Pioner indenfor tegning i forbindelse med Bauhaus i Berlin i starten af tyverne. Flyttede senere til USA med sin kone Anna Albers der arbejdede med tekstil.
Uendelig klarhed og stærk indflydelse på den enkle tilgang til farvelære og undervisning

Link til Artsy Team der detaljeret gennemgår og promoverer Edward Albers Arbejde.
“The Edward Albers page provides visitors with Albers’s bio, over 300 of his works, exclusive articles, and up-to-date Albers exhibition listings. We would love if you could include Artsy’s Albers page as an additional resource for your visitors?

Link til The John Ruskin Teaching Collection at Oxford [1819-1900] School of Drawing

En ældre Herre der samlede elever omkring dirlig genstanstegning. Indholdet i gengivelse af dt du esr er det samme. Det kan synes tørt men der er ingen genveje. Man lærer at tegne af at tegne. Elements of Drawing – hans hovedværk, tørt men grundlæggende.

Link til Kimon Nicolaïdes: Draw the Natural Way Pdf
Omkring tegning er jeg funderet i den mere – bevægede tegneteknik som udspringer af Kimon Nicolaïdes: “Tegn på den naturlige måde”- fåes på biblioteket. Det er en bog skrevet til selvstudie – eller i gruppearbejde uden instruktør. Det er det at tegne. – med blyant og papir foran sig, er det en virkelig ordentlig inføring i at lære tegning fra bunden. Og når man genoptager tegning efter en lang tid.

Link til Rainer Maria Rilke: Letters to a Young Poet pdf
I
ngen følgetekst – bare læs og tag det til dig – og find mere på din vej
En anden pdf-udgave

(Links om klassisk farvelære findes på et andet indlæg klik her)